TEAM BUILDING

S-ar traduce printr-un proces de dezvoltare si motivare a unui grup sau, dupa cum spune cuvantul, l-am traduce simplu ,,construirea unei echipe”.

Tot mai multi angajatori constientizeaza importanta unei echipe sudate, care lucreaza cu placere si este formata din oameni implicati si totodata, responsabili.

Pentru angajati, ,,team building” inseamna timp de calitate petrecut alaturi de colegi. Se desfasoara de regula activitati de echipa ce presupun cooperare, strategie, comunicare, creativitate, dar si distractie.

Pensiunea Diana recomanda minim o activitate de team building si o petrecere de sfarsit de an intr-un an calendaristic.

Fie ca sunt conferinte sau sedinte, intalniri cu furnizori sau distribuitori, cursuri, petreceri ale companiei sau chiar turism de afaceri, evenimentele companiei pot fi intr-adevar reusite doar alegand o locatie corecta, cu un personal atent la detalii.

Lucram cu diferite companii pentru activitatile ,,din padure” cum le spunem noi in mod popular, acolo unde aveti nevoie doar de imaginatie. Padurea din spatele pensiunii este perfecta pentru cei ce vor sa-si testeze limitele si pentru o aventura pe cinste.

In cadrul unei activitati de team-building, la noi veti avea parte de intimitate, avand exclusivitate totala in complex pe parcursul desfasurarii evenimentului. Nimeni nu va poate deranja sedinta, petrecerea de seara sau mesele din restaurant. Puteti organiza absolut tot ce va doriti pentru angajatii dvs.

Capacitatea totala a pensiunii este de 23 camere (duble si twin). In camerele duble premium se pot adauga paturi suplimentare la cerere.

Va punem la dispozitie video proiector profesional, ecran proiectie 2,4 x 2,4 M si flipchart (inclusiv markere-4 culori, burete si magneti), boxa si microfon wireless, va oferim meniuri de mancare personalizate, va ajutam in organizarea sedintelor, activitatilor sau a petrecerii de seara, totul pentru ca angajatii dvs. sa se incarce doar cu voie buna.

Puteti organiza campionate de fotbal sau tenis, pe echipe sau individual (tenis de camp), puteti asculta muzica in restaurant sau pe terasa pana in zorii zilei la ce nivel de volum doriti (vecini nu avem si nici alti oaspeti). Se poate organiza un foc de tabara, cu muzica, acompaniate de platouri de mancare si gustari servite in regim bufet. Avem un loc special amenajat pentru gratar si protap profesional pentru cei ce doresc purcelus, miel sau vitel la protap.

Dispunem si de o piscina sezoniera. Nu este una de dimensiuni olimpice, insa va puteti racori intr-o zi torida de vara. In timp ce baietii pot juca fotbal sau tenis, fetele se pot relaxa pe un sezlong, la plaja, cu un cocktail.

Cererile difera de la o companie la alta dar noi suntem increzatori ca putem satisface orice doleanta.

Cateva nume ce au dezvoltat activitati de team-building, conferinte sau petreceri de sfarsit de an la noi: Coldwell Banker Romania, Banca Transilvania, BCR, Dacia Renault, Piroux Industrie Romania, MPO Romania, etc.

Beneficiile unui team – building sunt multiple si amintim cateva dintre ele:

  • Se aplica oricarui tip de echipa, fie ca este vorba despre angajati, manageri sau voluntari;
  • Se aplica oricarui tip de organizatie;
  • Diminueaza fluctuatia de personal;
  • Reduce stresul si amelioreaza climatul intern;
  • Imbunatateste imaginea interna a companiei;
  • Consolideaza echipele si relatiile dintre colegi.

Pentru detalii si oferte personalizate

Predica Ionut Andrei (Corporate & Reservations Manager): 0740.940.935

Email: pensiuneadiana@yahoo.com