CUNUNII IN AER LIBER SI CUNUNII MIXTE

O cerere in crestere ce ne bucura este cea a cununiilor in aer liber. Da frau liber imaginatiei tale si alege sa spui DA intr-un mod deosebit. Altfel decat clasicul mers la primarie. Va propunem organizarea cununiei civile intr-un loc ce creeaza impresia de relaxare totala, de intimitate, pe o terasa aranjata cu mult bun -gust. Puteti organiza cununia la fel de bine si in restaurant sau, de ce nu, una mixta ce incepe afara si continua in restaurant. Puteti prezenta invitatilor momente frumoase din viata voastra, momente ce v-au ajutat sa deveniti astazi un intreg pe un ecran de proiectie (disponibil la proprietate, impreuna cu videoproiector profesional), cu muzica pe fundal. Pentru voi putem pregati o camera cu jacuzzi profesional pentru un rasfat complet dupa petrecere.

Optiunile sunt nelimitate la noi. Va asteptam cu mare drag pentru evenimente frumoase, create cu pasiune pentru ca voi sa fiti multumiti.

CUNUNIE IN RESTAURANT

Alege cadrul perfect pentru o cununie civila pentru ca voi sa sarbatoriti acest eveniment unic intr-o atmosfera rafinata, intima. Vom raspunde prompt solicitarilor tale, te ajutam in alegerea unui meniu si iti punem la dispozitie ecran proiectie si videoproiector (pentru prezentarea unor momente frumoase din viata voastra) – pentru ca nu-i un sentiment mai frumos decat acela de a impartasi momente importante din viata cu cei dragi voua. Puteti alege unul din meniurile existente pentru evenimente sau unul personalizat.

Avem multe bonusuri pentru voi ce va scutesc de griji si povara contractelor pentru fiecare lucru in parte. Noi va propunem evenimente all inclusive si va punem la dispozitie:

*Posibilitatea inchirierii salonului pentru un nr. mic de pers. (minim 30 pers., maxim 230);

*Posibilitatea de a organiza evenimentul in aer liber;

*Posibilitate redare momente emotionante cu ajutorul videoproiectorului profesional si a ecranului de proiectie pe care vi le putem pune la dispozitie;

*Camera dubla gratuita miri – (posibilitate de inchiriere camera cu jacuzzi profesional);

*Meniu personalizat;

*Candy Bar;

*Tort personalizat;

*Parcare spatioasa, supravegheata video;

*Flexibilitate in alegerea meniului sau schimbarea acestuia in functie de preferinte;

*Aranjament complet sala <-> aranjament complet masa prezidiu, aranjamente decorative mese (scaune + mese cu huse si funde + decoratiuni flori), arcada intrare, cufar bani, covor rosu la intrare, stalpisori ornamentali la intrare cu flori decorative, platou fructe mese + degustare (mix de covrigei si saratele + alune);

*Pachet cocktail-uri;

*Preturi fara concurenta;

*Cadru intim;

*Sistem de incalzire si aer conditionat – se pot organiza evenimente si pe timp de iarna;

*Internet Wi – Fi;

*Terasa si loc pentru fumatori;

*** La doar 10 minute de orasele Pitesti si Mioveni, mai exact in comuna Maracineni, Sat Argeselu, Nr. 248

Pentru detalii, intalniri si rezervari,

Predica Maria (Events Manager): 0722.286.717