CANTONAMENTE SPORTIVE

Pensiunea Diana va ofera posibilitatea sa organizati Tabere sau Cantonamente intr-o locatie cocheta si intima, recunoscuta pentru calitatea aerului curat si linistea oferita de natura.

Fie ca vorbim de o innoptare scurta pentru un eveniment ce se desfasoara in judetul Arges, fie ca doriti sa va antrenati, sa alergati in padure, noi va promitem dedicare totala si exclusivitate pe resort, fara a fi deranjati atunci cand luati masa, cand faceti o sedinta sau la petrecerea de seara.

Aerul curat va incarca cu energie, astfel incat sa membrii echipei sa fie in cea mai buna forma.

Va punem la dispozitie:

*Restaurantul pensiunii – suficient de incapator pentru a desfasura diferite activitati, pentru a tine sedinte, a cina sau pentru petrecerea timpului liber;

*Terasa cu o priveliste superba catre padure, dar si catre cele doua orase, Mioveni si Pitesti.

*Foisor complet echipat pentru serile prelungite de vara, unde va puteti uita la televizor sau asculta muzica;

*Teren de sport multifunctional pe care se poate juca atat fotbal, cat si tenis de camp, tenis de picior sau volei. Terenul dispune de noctuna si este complet echipat cu: minge de fotbal, palete si mingi de tenis, minge de volei.

*Mini – sala de fitness dotata cu banda de alergare, stepper si aparate multifunctionale pentru tonifiere si intretinerea masei musculare.

*Sauna uscata – pentru o detoxifiere terapeutica profunda. Dispunem de doua saune pentru doua persoane, fiecare avand dus propriu, radio si lumini ambientale.

*Videoproiector profesional, Ecran proiectie 2,4M x 2,4M, Flipchart 70 x 100 (inclusiv markere, burete, spray), boxa si microfon wireless.

*Rotisor profesional protap (se prepara de catre specialist fie pentru evenimentul dvs. din restaurant sau chiar in fata dumneavoastra langa un foc de tabara, cu o muzica in surdina, intr-o atmosfera relaxanta).

Pentru detalii, intalniri si rezervari,

Predica Maria (Events Manager): 0722.286.717